Flutonicon

FlutonicoNNieuws 2009-4 (25/12/2009)

25 december 2009

Flutonicon stuurt al haar Vrienden en deelnemers aan activiteiten
de beste muzikale wensen voor 2010.

Het vertrouwde FlutonicoNNieuws is vervangen door een digitale versie, waarvan de eerste uitgave nu bij iedereen is aangekomen. Jammer genoeg staan nog niet van alle Vrienden van Flutonicon de e-mailadressen in ons bestand. Voor een laatste keer wordt een papieren versie van deze nieuwsbrief gestuurd naar de mensen van wie geen e-mailadres bekend is. Daarna wordt de papieren versie alleen op verzoek per post gestuurd.

Flutonicon hoopt met de digitale nieuwsbrief meer belangstellenden te kunnen bereiken. In digitale vorm kan FlutonicoNNieuws ook vaker verschijnen met korte mededelingen. Regelmatig zal een uitgebreide versie met achtergrondinformatie uitkomen.

Voor de komende periode staat al weer een aantal activiteiten op het programma.

Het Flutonicon Fluitorkest o.l.v. Raymond Honing komt 30 januari 2010 weer bij elkaar.
Op het programma staan Jungle Dance van Wil Offermans en een Carmen Suite van Bizet voor fluitorkest bewerkt door Jelle Hogenhuis. De partijen van Jungle Dance zijn al in jullie bezit als je in oktober aanwezig was. De partijen van Carmen en alle gegevens worden begin januari verstuurd.
Heb je de partij van Jungle Dance niet meer, stuur dan even een mailbericht naar het secretariaat, info@flutonicon.nl .

Op 24 en 25 april 2010 wordt een Weekend Fluitorkest en Samenspel o.l.v. Robert Pot en Rudolf Döbler georganiseerd in samenwerking met Huismuziek. Orkestspel wordt afgewisseld met workshops voor dwarsfluit in orkestspel, piccolo en basfluit. Inschrijven kan tot 24 februari 2010. (zie: www.flutonicon.nl en www.huismuziek.nl ) Een aanrader!

Zodra er voldoende aanmeldingen zijn, kan er weer een Workshop Fluitonderhoud o.l.v. Harry van Ekert worden georganiseerd (zie:  www.flutonicon.nl ). Momenteel zijn er nog te weinig inschrijvingen. Wie geïnteresseerd is, kan zich nu al aanmelden. De workshop zal in maart 2010 in Bunnik worden gehouden.

De Traverso Workshop is op zoek naar nieuwe deelnemers. Doordat een aantal van de deelnemers van de traversogroep niet meer meespeelt, is de groep te klein geworden. Ken je traversospelers die onze workshop nog niet kennen, probeer hen dan naar de traverso workshop te krijgen. Met tien deelnemers kunnen wij weer verder.

In april 2010, theorie en juni 2010, praktijk, worden weer Fluitexamens georganiseerd. Opgave kan tot begin maart 2010 in overleg met je docent. (www.flutonicon.nl )

  kijk voor de activiteiten kalender op onze website >>  

Secretariaat: Paulus Potterhof 18 | 1506 JX Zaandam | T (075)617 06 44 | info@flutonicon.nl | www.flutonicon.nl
Stichting Flutonicon is een ontmoetingspunt voor amateur dwarsfluitisten en traversospelers.
Flutonicon organiseert ontmoetingsdagen, projecten en workshops.

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
U kunt deze mail ook online bekijken
Deze mailing is verstuurd met online-mailinglist