Flutonicon

FlutonicoNNieuws 2013-5 (01/09/2013)

1 september 2013

Volg Flutonicon nu ook op facebook!

Workshop Adem/Houding en Podiumpresentatie
We hadden dat fluitkwartet zo goed ingestudeerd en toch klonk het op onze presentatie niet zoals we wilden. Hoe kan ik in het openbaar net zo goed spelen als in de studeerkamer? Een antwoord op die vraag kun je vinden in de workshop Podiumpresentatie van Charlotte Stelder, die op 21 september weer wordt gegeven, samen met een vervolg op de eerste workshop, voor wie wat verder wil. Koppel je dat aan de workshop Adem/Houding van Francien Post, dan krijg je een compleet samenhangend programma, waarmee je verder kunt.
Je kunt, als je dat liever doet, ook voor alleen Podiumpresentatie of alleen Adem/Houding inschrijven. De prijs wordt dan aangepast.
21-09-2013: Workshop Adem/Houding en Podiumpresentatie 1 en 2, www.flutonicon.nl/workshops

Traverso
Zo anders zo’n traverso met een geheel eigen repertoire, maar zo mooi. Wil je kennis maken met het spelen op een traverso, dan kan dat in de vier workshops Kennismaking met de Traverso van Raymond Honing. Je kunt bij Flutonicon een instrument lenen, zodat je thuis kunt studeren.
Ben je al wat verder op de traverso, dan kun je deelnemen aan de vier workshops Verder met de Traverso ook met Raymond Honing.
28-09-2013: eerste bijeenkomst workshopcyclus Kennismaking met de Traverso en Verder met de Traverso, www.flutonicon.nl/traverso-groep 

Flutonicon Fluitorkest
Op 12 oktober is er weer een bijeenkomst van het Flutonicon Fluitorkest. Half september ontvang je als vaste deelnemer de gegevens en de muziek. Weet je nu al, dat je niet kunt komen, stuur dan een afmelding naar info@flutonicon.nl .
Wil je voor de eerste keer meedoen, schrijf je dan in via www.flutonicon.nl/fluitorkest

Fluitweekend Fluitorkest en Samenspel
Het is een blijvertje het Flutonicon Fluitweekend met Robert Pot. En nu ook weer op 22 en 23 februari 2014. Een weekend spelen en spelen en spelen met een groot fluitorkest onder de inspirerende leiding van de vermaarde fluitist en docent Robert Pot.
Wie vóór 1 november inschrijft, krijgt korting!
Voor deze activiteit moet je inschrijven vóór 20 november 2013: www.flutonicon.nl/fluitorkest 

100 kleine studies om een groot fluitist te worden
Een groepsworkshop voor beginnende fluitleerlingen van 12, 13 en 14 jaar onder leiding van Rien de Reede, 2 november 2013.
Docenten kunnen hun leerlingen aanmelden via www.flutonicon.nl/workshops

Fluitexamens
Wie wil deelnemen aan één van de fluitexamens in het najaar van 2013, moet zich vóór 15 september inschrijven, www.flutonicon.nl/fluitexamens

Alle informatie en inschrijving: www.flutonicon.nl

Volg Flutonicon nu ook op facebook! 

  kijk voor de activiteiten kalender op onze website >>  

Secretariaat: Paulus Potterhof 18 | 1506 JX Zaandam | T (075)617 06 44 | info@flutonicon.nl | www.flutonicon.nl
Stichting Flutonicon is een ontmoetingspunt voor amateur dwarsfluitisten en traversospelers.
Flutonicon organiseert ontmoetingsdagen, projecten en workshops.

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
U kunt deze mail ook online bekijken
Deze mailing is verstuurd met online-mailinglist