Flutonicon

FlutonicoNNieuws 2014-extra1 (01/04/2014)

01-04-2014

Komend weekend barst het Flute Festival weer los bij Adams Muziekcentrale in Ittervoort, http://www.adams-music.com/fc/flutefestival/ , vol met workshops, lezingen, masterclasses gegeven door bekende fluitisten en docenten. James Galway geeft op zaterdag avond een concert en op zondag masterclasses. Het ensemble Quintessenz verzorgt workshops en een concert en het Neflac Fluitensemble speelt het slotconcert van de finale van het Fluitconcours voor Ensembles.

Tijdens het Festival is op vrijdag de finale van het Internationale Fluitconcours voor Studenten en op zaterdag de finale van het Benelux Fluitconcours voor Solisten.

Flutonicon organiseert op zaterdag de workshop La Flûte Chantante met Francien Post, fluit en Henriette Feith, zang, 12:30 tot 14:00 uur. In deze workshop leer je te zingen op en met je fluit en te spelen met een open toon en veel klank en expressie. Een workshop die je helpt makkelijker, klankrijker en met nog meer plezier te spelen.

Ittervoort is gemakkelijk te bereiken met de auto. Kom je met de trein, dan rijden er vanaf station Weert speciale Adams shuttle busjes naar Adams.

Wil je een welbestede fluitdag of –weekend kom dan naar Adams Flute Festival, 4,5 en 6 april.

 

  kijk voor de activiteiten kalender op onze website >>  

Secretariaat: Paulus Potterhof 18 | 1506 JX Zaandam | T (075)617 06 44 | info@flutonicon.nl | www.flutonicon.nl
Stichting Flutonicon is een ontmoetingspunt voor amateur dwarsfluitisten en traversospelers.
Flutonicon organiseert ontmoetingsdagen, projecten en workshops.

Wilt u uw adres wijzigen? klik hier,  of uitschrijven? klik hier
U kunt deze mail ook online bekijken
Deze mailing is verstuurd met online-mailinglist